Lugeja küsib: miks vassib vastne lennufirma otselennu lubadusega?

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi järeltulija Nordic Aviation Groupi piletikassa Tallinna lennujaamas
Estonian Airi järeltulija Nordic Aviation Groupi piletikassa Tallinna lennujaamas Foto: Liis Treimann

«Tähelepanelikud lennuhuvilised avastasid, et Nordic Aviation kutsub otselennule Münchenisse, aga kui selle marsruudi lahti võtad, selgub, et esmalt lendad Amsterdami, siis Poola ja õhtuks jõuad lõpuks Münchenisse... kui jõuad. Miks vassib uus lennufirma otselendude reklaamiga?» uurib lugeja.

Vastab Nordic Aviation Groupi pressiesindaja Liis Veersalu.

Oleme oma infomaterjalides ning ka kodulehel välja kuulutanud, et alustame otselendudega Münchenisse kord nädalas, laupäeva keskpäeviti alates 19. detsembrist. Veebruarist lisandub täiendav väljumine laupäeva varahommikul. Liin on käigus kuni märtsi lõpuni.

Hetkel pole selge, milliseks kuupäevaks klient Müncheni pileteid vaatas. Kui tal jäi see vahemärkus kuupäeva osas märkamata ja ta otsis lende enne 19. detsembrit, siis süsteem annabki ümberistumistega variandi. Kuna Adria Airways on Star Alliance'i liige, siis pakutakse lende ka läbi koostööpartnerite.

Teine võimalus on, et klient läks lihtsalt segadusse, sest ka otselendude puhul kuvatakse eelnimetatud põhjusel seal samas all süsteemis ka ümberistumistega lendude valikuid alternatiivsetel marsruutidel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles