Pank kolib sadamasse ja kultuurimajja

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pangabussi eluiga jäi lühikeseks.
Pangabussi eluiga jäi lühikeseks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Läänemaa Hanila vald tegi Swedbankile ettepaneku, et pangabussi asendav nõustaja hakkaks vastu võtma Virtsu sadamahoones.

 Hanila vallavanem Arno Peksari sõnul on just sadamahoone nõustajale parim paik: seal asub sularahaautomaat, kui keegi peaks vajama automaadi kasutamisel abi, kirjutab Lääne Elu.

Lihula vallavanem Varje Ojala-Toos ütles, et on teinud pangale ettepaneku, et nõustaja hakkaks Lihulas vastu võtma kultuurimajas samal ajal ja sama tihti, kui käis pangabuss.

Kullamaa vallavanemal Jüri Otil on nõustajale välja pakkuda kolm võimalikku paika: vallamaja, Goldenbeck ja seltsimaja. Kõik kolm asuvad valla keskuses, kus on praegu ka pangabussi peatumise koht.

Lihulas ja Virtsus on sularahaautomaat, Kullamaal ja Noarootsis loodab pank kokku leppida kohalike ettevõtjatega. Swedbank loodab, et sularaha hakkavad Swedbanki kliendid edaspidi saama kohalikust kauplusest või bensiinijaamast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles