Legofännide jõulud võivad tulla kurvad

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mati Hiis

Mänguasjafirma Lego hoiatas, et suure tõenäosusega ei suudeta mänguasjapoodidest tulevat nõudlust täita ja Euroopa legofännid peavad arvestama sellega, et suures koguses kaup ei jõua kaupluseriiulitele.

«Kuna me saame pidevalt uusi tellimusi, siis ei jõua mänguasjafirma suures koguses Lego klotse Euroopa poelettidele toota,» sõnas Lego pressiesindaja Roar Rude Trangbæk. Seega esineb just selle aastanumbri sees saabuvate uute tellimuste puhul probleeme, vahendab The Local.

Trangbæki sõnul ilmnes probleem selle aasta esimesel poolel, kuna nõudlus ja müük ületas tootjate ootuseid. «Ei oska öelda, mis võib tootevalikut mõjutada või kui palju oma aastatulust pärineb just jõulude hooajal,» sõnas Trangbæ, kuid mänguasjafirma lubab teha kõik, et suuremal hulgal tellimustele vastata.

«Plaanime kaasata oma meeskonda veel tuhandeid uusi töötajaid, kui me laiendame ülemaailmset esindatust,» ütles Lego finantsjuht John Goodwin oma avalduses.

Mänguasjafirma sõnul on kõige populaarsemad tooted Lego City, Technic ja Starwars. Samuti uutest toodetest Jurassic World ja tüdrukutele suunatud Lego Elves.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles