Evelin Ilvese leib jõuab peagi poelettidele

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves leiva tegemist õpetamas sellesügisesel Pärnu leivanädalal.
Evelin Ilves leiva tegemist õpetamas sellesügisesel Pärnu leivanädalal. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Karja pagariäris on kiired tööpäevad, sest juba järgmise nädala kolmapäeval algab Tallinna toidumess, kus esitletakse esmakordselt Evelin Ilvese leiba, mis pärast seda peaks ka poelettidele jõudma.

«Pakend on kujundatud, aga pakendi valmimisega on nii, et kui see jõuab meieni järgmise nädala alguses, siis on väga hästi,» rääkis Karja Pagariäri OÜ juhataja Aivo Kanemägi järgmisel nädalal Tallinnas toimuval toidumessil tutvustatavast leivast, vahendab Meie Maa.

«Praeguse plaani järgi saab leiba kindlasti proovida ja saab ka näha, milline ta välja näeb,» rääkis mees, kelle sõnul presenteeritakse toodet Karja Pagariäri boksis ja Evelin Ilves on lubanud ka ise võimalusel toidumessil kohal olla ning uut leiba tutvustada

Peale messi jõuab erinevatesse Eesti kaubanduskettidesse leib ka müügile, esialgne kokkulepe on sõlmitud ka Saaremaa Tarbijate Ühistuga, et leib oleks ka saarel kättesaadav.

Tallinna toidumess 2015 toimub Eesti Näituste messikeskuses 28.–30. oktoobrini, tegemist on nn poolsuletud üritus, mis on mõeldud erialaspetsialistidele.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles