Uus krediitkaart võimaldab Tallinna Lennujaamas kiiret turvakontrolli

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB hakkab pakkuma krediitkaarti, mis lubab Tallinna Lennujaamas kiiret turvakontrolli.
SEB hakkab pakkuma krediitkaarti, mis lubab Tallinna Lennujaamas kiiret turvakontrolli. Foto: SEB pank

SEB hakkab privaatpanganduse klientidele Eestis pakkuma MasterCard World Elite krediitkaarti. Tegemist on krediitkaardiga, millele lisab väärtust terve rida isiklikke teenuseid ja eeliseid erinevates riikides üle maailma.

«MasterCard World Elite krediitkaart sobib era- või tööasjus tihti reisivatele inimestele, kellele on oluline teenuste kõrge kvaliteet ja kiirus,» kommenteeris SEB privaatpanganduse juht Jaanus Kaik.

Ta toob näite, et kaardiomanikel on välismaal võimalik pöörduda ööpäev läbi MasterCard Concierge’i isikliku assistendi poole, kes aitab näiteks restoranis laua või hotellitoa broneerimisega või hoopis tähtpäeva puhul kingituse ja lillede saatmisega. «Mul on hea meel, et saame nüüd oma klientidele pakkuda veelgi eksklusiivsemat krediitkaarti,» sõnas Kaik.

SEB võttis uut krediitkaarti arendades arvesse nii globaalseid trende kui ka kohalikke teadmisi, et pakkuda oma klientidele lisandväärtusega ja unikaalseid eeliseid. Näiteks Tallinna Lennujaamas on kliendil võimalik läbida turvakontroll eelisjärjekorras.

Lisaks saab kaardiomanik endale Priority Passi liikmekaardi, mis võimaldab kasutada ärikliendi ooteala rohkem kui 700 lennujaamas üle kogu maailma. Kaardiga kaasneb muuhulgas ka laiendatud reisikindlustus ja eelisjärjekorras teenindus SEB pangakontorites.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles