Kemmergupiltidest sai hobi

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viimased kolm-neli aastat avalikke käimlaid pildistanud läänlane kinnitab, et kuivkäimlaid, kus hais juba uksel pikali lööb, Eestis enam naljalt ei leia.

«No ikka on niimoodi, et inimene otsib enda jaoks vajalikke kohti,» räägib matkasõbrast läänlane Rita Helisma (53) oma 2012. aastal alguse saanud hobist – pildistada kemmerguid. «Nüüd võtan seda asja teadlikumalt – ükskõik, kas ma käin kuskil matkal, ise satun kuskil huvitavasse kohta,» muigab naine, kel alati on selleks puhuks fotoaparaat käepärast.

Suurima innustuse nende omapäraste piltide kogumiseks sai ta aga sõbranna kaudu, kes tegi Facebooki albumi «Lihtsad kemmergud OÜ», kuhu Rita heldelt enda tehtud pilte annetab – septembri alguseks oli albumisse kogunenud juba üle 110 pildi. «Lihtsalt Facebooki sõpruskond saadab talle siis neid ärakäimiskohakesi,» selgitas Helisma, kelle isiklik kollektsioon koosneb 19 kohast tehtud piltidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles