Hea uudis sagedastele pakisaatjatele

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omniva pakiautomaat
Omniva pakiautomaat Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Omniva alustab sel nädalal oma pakiautomaadivõrgustiku uuendamist, mille käigus suureneb pakiautomaatide lahtrite arv ligi kümne protsendi võrra.

12. oktoobril algava uuendamise käigus saavad uue automaadi 48 asukohta, kus vanemat tüüpi pakiautomaadid asendatakse uute moodulmasinatega, teatab postifirma.Samuti suurendab ettevõte 19 asukohas seniseid automaate ning kasvatab seega oma pakiautomaadivõrgustikku ligi kümne protsendi võrra.

«Uued moodulmasinad võimaldavad reguleerida hõlpsasti pakiautomaatide suurust ning suurema nõudluse korral on võimalik moodulmasinatele kappe juurde lisada,» selgitas Omniva kommunikatsioonispetsialist Mattias Kaiv. Pakiautomaatide vahetamised toimuvad erinevates asukohtades üle kogu Eesti oktoobri lõpuni.

Automaatide vahetamise ajal on koha peal kuller-konsultant, kes klientide eelvormistatud pakke vastu võtab ja väljastab. Eelvormistamata pakke kuller-konsultandi vahendusel saata ei ole võimalik.

Omniva laiendab oma pakiautomaadivõrgustikku pidevalt. «Tänu e-kaubanduse pidevale kasvule on ka Omniva pakiautomaadi teenuse mahud tänavu üheksa kuuga kasvanud võrreldes eelmise aasta sama ajaga ligikaudu 40 protsenti,» sõnas Kaiv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles