If Kindlustus: kliendid ostavad internetist üha enam kindlustuspoliise

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

If Kindlustuse teatel osteti veel neli aastat tagasi ettevõtte e-büroost ühes kuus keskmiselt 3400 poliisi, nüüdseks on see arv aga tõusnud 10 000 poliisini.

Enim ostavad inimesed internetist liiklus-, reisi- ning kaskokindlustust. If Kindlustuse e-kanali juhi Taaniel Sepa sõnul näitavad kõik märgid, et kindlustuse müük ongi internetti üle kolimas.

«Internetist ostmine on täna juba nii lihtsaks ja turvaliseks tehtud, et sellega saavad hakkama ka internetti kasutavad vanemad inimesed,» märkis Sepp ning lisas, et liikluskindlustuse sõlmimine võtab e-büroos aega ligikaudu kaks minutit – selleks on vaja sisestada üksnes sõiduki registreerimisnumber.

Ifi e-bürood on tänavu kliendid külastanud juba 825 000 korda ning kindlustus on ostetud 75 000 korral. Kahjuteateid on edastatud 22 000.

If P&C Insurance Eesti ettevõtte ning Läti ja Leedu filiaalide 2015. aasta esimese kuue kuu puhaskasum oli 9,3 miljonit eurot. If P&C Holding on Sampo Plc osa. Sampo Grupi teise kvartali maksueelne kasum 2015. aastal oli 528 miljonit eurot, tõus eelmise aastaga võrreldes 63 miljonit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles