Mänguväljakult kostev lärm ei lase magada

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TPM

Ida-Virumaal asuva Ahtme elanikud kaebavad, et laste mänguplatsil kogunevad hilisõhtuti noored, kes lärmavad ja panevad autodes muusika üürgama ega lase ümberkaudsete majade elanikel puhata.

«Viimasel ajal on nii, et kui ei ole mänguplatse, siis kritiseerivad elanikud linna. Kui aga platsid tehakse, kaebavad lärmi üle. Ühesõnaga on kõik laste mänguplatside poolt, kuid seda vaid seni, kui need ei asu nende hoovis,» rääkis Kohtla-Järve abilinnapea Ahtme linnaosas, Tiit Lillemets.

Hiljuti sai ta järjekordse kaebuse Sõpruse tänava mänguplatsi ümbruskonna majade elanikelt. Nende sõnul on plats majadele liiga lähedal ning see tuleb mujale viia, kuna seal mängimas käivad lapsed lärmavad ja häirivad ümberkaudsete elanike rahu. Peale selle kogunevad seal õhtuti lärmakad noortekambad, kes jätavad endast maha prügihunnikuid.

Pikemalt loe Põhjarannikust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles