Reisijatel tuli üle elada ebatavaliselt kuum sõit

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elron
Elron Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeva pärastlõunal Tartu ekspressrongiga pealinna sõitnud reisijatel tuli leppida troopilise kuumusega.

Laupäeval hilines Tartu ekspress Tapale 20 minutit ning rongis oli lämmatavalt palav. Veidi pärast sõidu algust teatas rongijuht, et konditsioneer on katki ja kui kellelgi hakkab halb, siis palus ta pöörduda vagunisaatja poole, et teha erakorraline peatus. Rahvas lehvitas ajalehtedega endale tuult ning paar imikut nutsid pea terve tee, kuna ei suutnud palavuse tõttu uinuda.

Vagunisaatja sõnul jäi rong hiljaks, kuna rongimeeskond püüdis restarti tehes konditsioneeri tööle saada, kuid see ei õnnestunud.

«Laupäevase Tartu-Tallinna reisi puhul oli tegemist tehnilise tõrkega ja konditsioneer ei töötanud. Sellistel puhkudel otsustab rongi meeskond, kas sõita lõppjaama või katkestada reis,» rääkis Elroni pressiesindaja Mai Vahtrik. Ta lisas, et antud juhul otsustati jätkata sõitu lõppjaamani, et pakkuda reisijaile siiski võimalus võimalikult peatselt sihtkohta jõuda. Kõikides peatustes avati uksed võimalikult pikaks ajaks, et õhk rongis vahetuks.

«Sõidu jooksul teavitas rongijuht korduvalt olukorrast, samuti käis klienditeenindaja pidevalt rongis ringi ja küsis reisijatelt, ega kellelgi halb ei ole – et vajadusel saaks pikema peatuse teha. Vabandame reisijate ees tekkinud ebamugavuste pärast ning täname kannatlikkuse ja mõistmise eest kõneksolnud reisil,» ütles Vahtrik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles