Kaablipargi külastus maksis austerlannale käe

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veelaua sõit
Veelaua sõit Foto: SCANPIX

Möödunud nädalavahetusel lõppes kodumaise kaablipargi külastus ühele keskealisele austerlannale üpris õnnetult – nimelt kaotas ta selle tagajärjel oma parema käe.

Neljakümne kahe aastane veelauasõitja takerdus möödunud pühapäeva pealelõunal Neue Donau jõele rajatud kaablipargis veelauaga sõites kaablitesse nii õnnetult, et need lõikasid ta parema käe küünarnukist alates otsast, vahendab Local.

Õnnetust pealt näinud kaablipargi külastajad olid ka need, kes naisele esimesena appi läksid, ta veest välja tõmbasid ja kiirabi kutsusid. Päästeteenistuse töötajad leidsid naise otsast lõigatud käe jõest kaks tundi pärast õnnetust. See pandi koheselt jää sisse ja viidi naisele järgi haiglasse.

Siiski on ebaselge, kas seda on enam võimalik tagasi külge õmmelda. Viini üldhaigla pressiesindaja Karin Fehringer ütles väljaandele Kurier, et nad ei soovi juhtunut lähemalt kommenteerida.

Kohalik politsei tegeleb õnnetuse asjaolude välja selgitamisega. Hetkel arvatakse, et kaabel, mis oli vintsi külge kinnitatud, jäi kuidagi naise küünarvarre ümber, lõigates selle läbi. Politsei pressiesindaja Thomas Keiblingeri sõnul ei ole neil ka ühtegi pealtnägijat, kes saaks kirjeldada, mis täpselt juhtus, ning naine ise ei ole hetkel olukorras, kus ta saaks selles osas ütlusi anda.

Neue Donau kaablipargi juht Michael Machek sõnas väljaandele Kurier, et tegemist oli traagilise õnnetusega. Tema kinnitusel tunnistasid linnavalitsuse ametnikud hooaja alguses pargi kaablisüsteemi turvaliseks, mistõttu ei saanud kindlasti õnnetuse põhjuseks olla vigased kaablid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles