Kuivastu sadama kohvik on taas avatud

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuivastu sadama taasavatud kohvik mahutab sees 50 inimest, lisaks asub terrassil kolm neljakohalist lauda.
Kuivastu sadama taasavatud kohvik mahutab sees 50 inimest, lisaks asub terrassil kolm neljakohalist lauda. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kümnekuulise pausi järel avas möödunud laupäeval Kuivastu sadamahoones taas uksed kohvik, mida juhib varem sealsamas teenindajana töötanud 25-aastane muhulane Tiina Läheb.

Pärast remonti, mida toetas rahaliselt AS Saarte Liinid, on kohvikul uus sisustus, vahendab Meie Maa. «Püüame menüüd uuendada, kuid jätame need toidud valikusse alles, mis külastajatele seni meeldinud – kanaliha, sealiha, supp, kaste ja tööpäeviti päevapraad,» lubas OÜ Tinkira juht Tiina Läheb.

Möödunud aasta sügisel pärast kohviku sulgemist töötuks jäänud naine otsustas endale töökoha teha – selleks sai ta töötukassast üle 4000 euro ettevõtluse alustamise toetust. Uus rentnik on optimistlik: «Ma arvan, et tulen nii palju välja, et saan elatud ja suudan ka teistele tööd anda.»

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles