Elron teatas uutest piletisoodustuse saajatest

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Postimees

Elron pakub sel aastal Eesti elu edendajatele poole soodsamat reisimisvõimalust, augusti esimeses pooles on soodusreisimise õigus politseinikel, abipolitseinikel ja piirivalvuritel.

«Elron tänab Eesti elu edendajaid, pakkudes neile võimalust kahe nädala jooksul rongisõitu vaid poole piletihinna eest nautida,» ütles Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik.

«Augustikuu kangelasteks, kellele on 3.-16. augustini rongisõit ükskõik millisel marsruudil terves Eestis poole hinnaga, valisime politseinikud, abipolitseinikud ja piirivalvurid,» lisas ta.

Vahtriku sõnul saab sooduspiletit osta ainult rongist ning soodustused ei summeeru, kuid Elroni Kuu Kangelase tavaklassi pilet kehtib vabade kohtade olemasolul ka I klassis. «Soodustuse saamiseks tuleb Politsei- ja Piirivalveameti töötajatel piletimüüjale esitada ametitõend ning abipolitseinikel abipolitseiniku tunnistus,» lisas Vahtrik.

Politsei- ja Piirivalveameti arendusosakonna juht Joosep Kaasik sõnas, et Elroni kuu kangelaste projekt on tänuväärne ettevõtmine. «On hea meel, et Politsei- ja Piirivalveameti töötajad ning abipolitseinikud Elroni tänu ja tunnustuse pälvisid,» rääkis Kaasik. «Politsei- ja Piirivalveametil on üle Eesti ligi 300 füüsilist asupaika, kuhu ametnikud tööle lähevad ning ühistransporti kasutavad kohale jõudmiseks päris paljud inimesed,» lisas ta.

Veebruaris olid kuu kangelasteks õpetajad, märtsis kaitseliitlased ja naiskodukaitsjad, aprillis meditsiinitöötajad, mais Teeme Ära talgulised, juunis päästeameti töötajad ja vabatahtlikud päästjad ning juulis Lasterikaste Perede liikmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles