Tuntud rõivakauplusest võib saada ajalugu

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poodlemine.
Poodlemine. Foto: SCANPIX

Eesti esimene .OBJECT kauplus avatakse 16. juulil Tartus Eedeni keskuses. Kauplus hakkab asendama siiani tegutsenud AG kauplust.

.OBJECT keskendub AG kauplusest tuttavate Taani päritolu Bestselleri grupi rõivabrändide Vero Moda, Only, Vila, Pieces, Only & Sons ja Jack & Jones müügile. Multibrändi .OBJECT kaupluses pakutakse rõiva- ja aksessuaarivalikut nii meestele kui naistele. Kaubamärkide sihtrühmaks on noored ja nooremas keskeas kliendid.

.OBJECT kauplust esindab Eestis A&G Kaubanduse AS, kellele kuuluvad lisaks Eedeni keskuse kauplusele Vero Moda, Jack & Jones, Esprit, AG ja AG outlet kauplused Tallinnas, Tartus, Narvas ja Pärnus. Kokku on ettevõttel 12 kauplust.

AG kauplusi tegutseb Eestis veel kolm. A&G Kaubanduse AS juhatuse liikme Hendrik I. Passi sõnul töötavad need samas tempos edasi ning kaupluste sulgemise osas pole veel lõplikku otsust tehtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles