Uued tooted janu kustutuseks

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti joogitootjad on tulnud turule uute mineraal- ja vitamiinivetega.

Saku õlletehas tuli välja kolme uut Vichy vitamiiniveega. «Karastusjookide ja pudelivee turul on Eesti tarbijate seas viimastel aastatel üha populaarsemaks muutunud vitamiinidega rikastatud veed ning seda trendi järgides tõi ka Saku turule uue tootesarja Vichy Vitamin,» lausus Saku Õlletehase turundusdirektor Kadri Ärm.

Kui kogu karastusjookide tarbimine on Eestis pigem stabiilne või näitab väikest langustrendi, siis maitsestatud ja vitamiinidega vee tarbimine on viimasel kolmel aastal kasvanud ligi kolmandiku. «Vichy Vitamin tootesari koosneb kolmest joogist – greibimaitseline Vichy Vitamin Sport, multivitamiinimaitseline Vichy Vitamin Daily ning granaatõuna- ja vaarikamaitseline Vichy Vitamin Reload,» kirjeldas Ärm.

Vichy Vitamin vitamiiniveed on müügil 0,75l mugavalt taassuletava korgiga plastpudelites, joogi soovituslik jaehind on 0,89 eurot.

Coca-Cola tõi Eestis turule maailma ühe tuntuima kõrge kaltsiumi- ja magneesiumisisaldusega Römerquelle'i mineraalvee, mis pärineb juba Rooma aegadel kasutusel olnud allikast.  Lisaks tuleb ettevõte välja ka Eesti turul uudsete mahladega maitsestatud mineraalvetega, mis täidavad mineraalvee ja maitsevete vahele jääva tühimiku.

«Kui valdav enamus maitsevett on tehtud lauavee põhjal ning neid on maitsestatud erinevate lõhna- ja maitseainetega, siis Römerquelle Emotioni sarja eelis seisneb selles, et see on tehtud mineraalveest ja maitse saamiseks on kasutatud mahlasid,» selgitas Coca-Cola HBC Baltikumi turundusjuht Monika Rajamäe. Maitsevete sarja kuulub kolm erinevat maitset: põldmuraka- ja laimimaitse, sidruni- ja laimimaitse ning pirni- ja sidrunmelissimaitse.

Römerquelle'i mineraalveed on müügil 0,5- ja 1,5-liitristes plastpudelites ning kohvikutes restoranides pakutakse vett ka 330ml ja 750ml klaaspudelitest. Maitsevete sari on aga müügil 0,5- ja 1-liitristes plastpudelites.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles