Lugeja küsib: mispärast on ühel Tallinna lennujaama veebilehel selline kiri?

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline tekst avaneb neile, kes jätavad sidekriipsu Tallinna lennujaama veebilehe aadressist ära.
Selline tekst avaneb neile, kes jätavad sidekriipsu Tallinna lennujaama veebilehe aadressist ära. Foto: Kuvatõmmis

«Mispärast on Tallinna lennujaama ühel veebilehel selline kiri nagu ma oma kirjaga kaasa panin? Teine lehekülg – tallinn-airport.ee – töötab ja sealt saan vaadata lennuaegu. Kas tallinnairport.ee on mingisugune proovilehekülg neil?» küsib lugeja.

Vastab Tallinna lennujaama kommunikatsioonijuht Margot Holts.

Kahjuks ei ole tegemist Tallinna lennujaama omandisse kuuluva domeeniga ja seetõttu ei saa me selle sisu parandada ega muul moel mõjutada.

Erinevad ettevõtted on omale need domeenid juba päris mitmete aastate eest hankinud ja soovivad nüüd nende domeenide eest tuhandeid ja lausa kümneid tuhandeid eurosid.

Sama kehtib ka näiteks domeeni www.lennujaam.ee kohta – sellel lehel tegutseb hoopis üks turismibüroo, mille kaudu lennupileteid müüakse ja Tallinna lennujaamaga ei ole sel midagi pistmist, kuigi seda ekslikult tihti arvatakse.

Tallinna lennujaama lehele jõuab kindlasti alati läbi Google või mõne teise otsingumootori, nagu ka tippides brauserisse www.tallinn-airport.ee või www.lennujaam24.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles