Piltuudis: Elroni tabloo andis segast infot

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rongis oleval infotablool oli segadusttekitav kiri.
Elroni rongis oleval infotablool oli segadusttekitav kiri. Foto: Lugeja pilt.

Lugeja saatis Postimehe toimetusele pildi Elroni rongis olevast infotabloost, mille edastatav tekst tekitas reisijas küsimusi. 

«Aitäh Postimehe lugejale! Kontrollisime fakte ja selline tekst oli tõesti 20.mail korraks ühe elektrirongi tablool. Põhjus oli seekord üsna praktiline. Kuna rongijuht tuvastas, et reisijainfosüsteem ei toimi korrektselt, kustutas ta seal olnud teksti ja sisestas uue, kahjuks suvalise, mille olemasolu palus klienditeenindajal kontrollida. Kui sai selgeks, et süsteem toimib taas nagu vaja, asendas rongijuht teate koheselt korrektse infoga järgmise peatuse kohta,» selgitas Elroni vanemliikluskorraldaja Viljar Luhthein.

Elron vabandab, et rongijuht ei kasutanud tol hetkel sobivat sõnastust, näiteks «test». Rongijuhiga vesteldi antud teemal ning loodetavasti edaspidi sarnaseid juhtumeid ette ei tule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles