Topsis viin meenutas kohupiimakreemi

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Almo viin.
Almo viin. Foto: Lugeja foto

Poest lapsele viinasokkide tegemiseks viina otsinud inimest hämmastas, kuivõrd sarnane tundub Almo viina tops Valio Alma kohupiimakreemide omadega.

Valio ega viinatootja oma toodetel sarnasust ei näe.

Viina tootva Toomas Kaubanduse müügijuht Toomas Melderi sõnul toodab firma viina 100-milliliitrises plasttopsis, sest Eesti tarbijatel on sellisele tootele suur nõudlus. See võib tuleneda pakendiaktsiisi määrast. «Mida kergem pakend, seda väiksem aktsiis,» ütles Melder.

Mees lisas, et Almo on patendiametis klassis 33 (alkoholjoogid) registreeritud kaubamärk. «Tootel on suurelt sõna vodka ja meie sarnasust Alma kohupiimaga ei ole täheldanud,» tõdes müügijuht.

Valio Eesti turundus- ja tootearendusdirektor Krista Kalbin nentis, et konkreetse pildi põhjal on pakendite sarnasust keeruline hinnata. «Põgusal vaatlusel ma Alma kohupiimakreemide ja Almo viina pakendite kujundustel suurt sarnasust ei tähelda,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles