Uued tooted: õllekokteilid ja veganitele sobivad maiused

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veganitele sobivad kummikommid.
Veganitele sobivad kummikommid. Foto: Fazer

Suve alguses tulevad müügile magusatootja Fazeri looduslikud kummikommid ning A. Le Coq õllekokteilid.

Fazeri Tutti Frutti uued kummikommi  sisaldab vaid looduslikke maitse- ja värvaineid, naturaalset mahla ning sobivad ka veganitele, kuna ei sisalda loomse päritoluga želatiini.

Fazer Eesti maiustuste kategooriajuhi Triin Aasma sõnul on uuringud  näidanud, et tarbijad eelistavad naturaalsemaid maiustusi, mille valmistamisel ei ole kasutatud kunstlikke magustajaid, kahjulikke lisandeid ega sünteetilisi värve. Aina rohkem inimesi  järgivad toitumisel kindlaid põhimõtteid, miks hakati tootma  täistaimetoitlastele sobivaid želatiinivabu kummikomme.

Foto: A. Le Coq

A. Le Coq toob müügile kaks 2,5-protsendilise alkoholisisaldusega Radleri kokteili: maasikamaitselise Strawberry ja sidrunimaitselise Lemoni.

Radleri ajalugu ulatub 20. sajandi alguse Saksamaale, kui kohalik kõrtsmik nimega Franz Xavier Kugler segas kokku värskendava joogi sidrunilimonaadist ja lager-õllest.

Kugler serveeris uudset õllekokteili janustele jalgratturitele, mille järgi jook endale ka nime Radler (saksa k jalgrattur) sai.

Tänapäeval on Radler eelkõige populaarne suvejook, mis on parim külmalt serveerituna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles