Naine leidis kaerabatoonist paki kokaiini

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaerabatoon.
Kaerabatoon. Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikides Texase osariigis leidis naine kaerabatooni seest väikese kotikese kõrgekvaliteedilise kokaiiniga.

Batooni seest valge pulbriga kotikese leidnud naine arvas esialgu, et tegemist on mingit sorti auhinnaga. Seejärel helistas ta firmasse, mis kaerabatoone toodab, kust kästi tal ühendust võtta politseiga, kirjutab Time.  

Politsei sõnul oleks tegemist eriti ohtliku olukorraga, kui batooni oleks avanud laps. Ekspertid ütlesid, et lapsele võib selline kogus kokaiini olla isegi surmav.

Kohalik politsei uurib hetkel, kas kokaiinikotike oli pakendisse pandud meelega või kukkus see sinna tootmise käigus mõne töötaja taskust.

Batoonide tootja General Millsi pressiesindaja sõnul ei ole selline asi võimalik, sest toode liigub liinidel väga kiiresti ning selline olukord, kus midagi batoonipakki satub, on võimatu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles