Jaapani hotell avab nututoad

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühe Jaapani hotelli pidajad usuvad, et nutt on terviseks.
Ühe Jaapani hotelli pidajad usuvad, et nutt on terviseks. Foto: SCANPIX

Üks Tokyo hotell pakub oma naiskülastajatele võimalust võtta nututoa, kus saab privaatselt «südamest nutta».

Varustatud pehmete taskurätikutega, millega saab «õrnalt pisaraid ära pühkida» ja ennetada silmade paiste minemist, soojade silmamaskide, silmameigi eemaldaja ja pisaraid kiskuvate filmidega, pakub Tokyo Shinjuku linnaosas asuv Mitsui Garden Yotsuya hotell naistele nututubade näol võimalust stressiga hakkama saamiseks, vahendab Telegraph.

Nututubades olevad 12 filmi on väga hoolikalt valitud, et nad tõesti läheksid selle vaatajale hinge. Nende hulgas on näiteks «Forrest Gump», kus peaosas on noor Tom Hanks, Lõuna-Korea film «A Moment to Remember», kus noor paar peab võitlust Alzheimeri haigusega, ning jaapanlaste endi «A Tale Of Mari And Three Puppies», mis räägi tõestisündinud loo koertest, kes pääsesid 2004. aastal toimunud Chuetsu maavärinast eluga.

Nututubade külastajad saavad samuti tutvuda erinevate südamesse minevate manga koomiksitega, mis on välja antud Jaapani kirjastaja Maruzen'i poolt. Hotellitubades on nende mugavuse suurendamiseks olemas ka soojad linad, mida on võimalik ümber kaela mähkida, vahendab Jaapani ajakiri Excite.

Nututoa broneerimine maksab kuni 31. augustini soodushinnaga 10 000 jaapani jeeni ehk natuke üle 73 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles