Turisti rumal temp läheb kalliks maksma

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panter Media/Scanpix

Kui hiljuti said kaks prantsuse turisti väikese Austraalia imetaja põletamise eest trahvi, ei ole tegemist kaugelt ainsa prantsuse turistidele kalliks läinud tembuga.  

Trahv looma põletamise eest

Austraalia kohus karistas kahte prantsuse turisti 4000 Austraalia dollari ehk üle 2800 euro suuruse trahviga looma julma kohtlemise eest, kirjutab Local. Mehed põletasid Perthis quokka ehk Austraalias elava väikse taimtoidulise looma. Mehed süütasid looma kasuka. 

Prantslane lükkas orava Suurde kanjonisse

Eelmise aasta augustis pakkus loomade õiguste eest seisev organisatsioon PETA 12 500 dollarit igasugu informatsiooni eest, mis aitaks leida meest, väidetavalt prantslast, kes lõi Suure kanjoni servilt jalaga alla orava.

Organisatsiooni liikme sõnul on selline käitumine lubamatu ja sadistlik ning tuleb leida süüdlane. Selle kohta levib ka video, mida näeb siit.

Purjus turist tegi Prantsusmaale häbi  

Austraallaseid teatakse kui sõbralikke ja suure südamega inimesi, kes ei ütle ära ühest või kahest õllest. Prantslased kipuvad aga liialt palju alkoholi tarbima. Nii häbistasidki prantsuse seljakotirändurid kogu riiki, jäädes vahele purjus peaga kakeldes ja poest varastades.  

Turist tabati Buddha kuju musitamas

Kolm prantsuse turisti, kaks naist ja üks mees, püüdsid pildistada end Buddha kuju juures Sri Lankal. Vähemalt üks neist püüdis kuju suudelda. Nad jäeti nn katseajale ning religioossete sümbolite rüvetamise eest sai ta ka väikese trahvi.

Lisaks jäid prantsuse inimesed vahele näiteks Roomas hindamatu väärtusega purskkaevul tantsides, pudelisse urineerides või kolmekesi Pompei punaste laternate tänaval vahekorras olles. Purskkaevul tantsimise kohta on olemas ka video, mida näeb siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles