Õnnetus lapsega sundis poeketti tegudele

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima kinnitusel on nende siseväravad ohutud.
Maxima kinnitusel on nende siseväravad ohutud. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Kuna märtsi lõpus sai  ühes Tartu Maximas siseväravalt elektrilöögi väike poiss, siis kontrollis poekett kõigi kaupluste siseväravad üle.

«Tartu Võru tänava Maximas oli tõepoolest 28. märtsil vahejuhtum, milles laps sai meie kaupluses kergema elektrilöögi,» ütles Maxima Eesti brändi- ja kommunikatsiooniosakonna direktor Ty Lehtmäe. Poeketi esindaja sõnul oli tegu õnnetu juhusega ning laps ei saanud tõsiseid vigastusi.

Õnnetuse põhjustas kerge elektrilöök kaupluse sisenemisväravast. «Maxima kontrollis sarnase juhtumi välistamiseks lisaks antud kauplusele elektroonilised sisenemisväravad üle ka kõikides teistes Eesti kauplustes (supermarketites ja hüpermarketites), kus need on kasutusel, » rääkis Lehtmäe. Ta kinnitas, et tegemist oli ühekordse juhtumiga ja ühtegi teist sarnast probleemi ei tuvastatud. «Võime kinnitada, et meie kaupluste sissepääsuväravad on ohutud,» ütles Lehtmäe.

Maxima esindaja sõnul on nad kliendiga suhelnud ja kuna neile teadaolevalt ei soovi klient avalikku tähelepanu, siis ei pea pood võimalikuks antud juhtumi detaile täpsemalt kommenteerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles