Mandrirahvas krabab Ruhnu laevapileteid

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laev Ruhnu-Pärnu liinil.
Laev Ruhnu-Pärnu liinil. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Üleeile tulid müüki Ruhnu laeva e-piletid ja esimesel päeval müüdi tuhandeid pileteid.

OÜ Väinamere Liinid teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul müüdi esimese üheksa tunni jooksul Ruhnu liinidele ajavahemikuks 1. mai kuni 30. september kokku 2152 piletit (edasi- ja tagasipiletid kokku), kirjutab Saarte Hääl.

«Nendest Pärnu liinil 1498, Munalaiust 614 ja Roomassaarest 40,» täpsustas Hiiuväin. E-piletite müük algas 7. aprillil kell 9 ja kestab kogu hooaja. 60 reisijakohaga kiirlaeva Runö hooaeg algab 1. mail.

Päeva alguses vedas üks serveritest korraks alt ja müügisüsteem oli esimese tunni jooksul aeglane, rääkis Hiiuväin, kuid lisas, et õnneks sai rike kähku kõrvaldatud.

Hiiuväin rääkis, et sõidugraafikud on osaliselt muutunud, sest sel hooajal on lisaks Pärnu ja Roomassaare liinile lisandunud ka reisid Munalaiu sadamast. Munalaiu–Ruhnu liinil kestab ülesõit 2 tundi ja 40 minutit. Munalaiu liinil toimuvad reisid tipphooajal ehk 28. juunist 25. augustini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles