Estonian Air alustab hooajaliste lendudega

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonain Airi kassa Tallinna lennujaamas
Estonain Airi kassa Tallinna lennujaamas Foto: Toomas Tatar / Postimees

Juba käimas olevatele Müncheni, Pariisi ja Berliini lendudele lisanduvad sellel nädalavahetusel Estonian Airi hooajalised lennud Viini ja Nizzasse ning aprilli teises pooles ka Splitti ja Milaanosse.

Homsest, 3. aprillist algavad Estonian Airi hooajalised lennud Tallinna ja Viini vahel. «Lennud toimuvad kolm korda nädalas kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti,» ütles Estonian Airi avalike suhete juht Ilona Eskelinen. Lennuliin jääb avatuks 25. oktoobrini.

Laupäevast, 4. aprillist algavad Estonian Airi hooajalised lennud Tallinna ja Nizza vahel. Aprillist juuni lõpuni toimuvad lennud kord nädalas laupäeviti. «Ajavahemikus 23. juunist 25. augustini toimuvad lennud kaks korda nädalas teisipäeviti ja laupäeviti,» sõnas lennufirma avalike suhete juht. Alates 29. augustist jätkuvad lennud taas kord nädalas laupäeviti. Lennuliin jääb avatuks 24. oktoobrini.

Aprilli lõpus lisandub Estonian Airi lennuvõrgustikku veel teisigi hooajalisi sihtkohti. 19. aprillist algavad Estonian Airi hooajalised lennud Tallinna ja Spliti vahel. Aprillist juuni lõpuni toimuvad lennud kord nädalas pühapäeviti. Ajavahemikus 24. juunist 26. augustini toimuvad lennud kaks korda nädalas kolmapäeviti ja pühapäeviti. Alates 30. augustist jätkuvad lennud kord nädalas pühapäeviti. Lennuliin jääb avatuks 25. oktoobrini.

21. aprillil algavad Estonian Air lennuliini Tallinna ja Milaano vahel. Lennud hakkavad toimuma kaks korda nädalas teisipäeviti ja pühapäeviti. Lennuliin jääb avatuks 25. oktoobrini 2015.

Alates märtsist toimuvad juba Estonain Airi hooajalised otselennud Tallinnast Pariisi ja Berliini. «Lennud Pariisi toimuvad kolm korda nädalas teisipäeviti, neljapäeviti ja pühapäeviti,» lausus Eskelinen. Lennuliin jääb avatuks 25. oktoobrini. Lennud Berliini toimuvad kolm korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti ja laupäeviti. Lennuliin jääb avatuks 24. oktoobrini.

Lisaks toimuvad Estonian Airi hooajalised lennud Tallinna ja Müncheni vahel. Lennud Münchenisse väljuvad esmaspäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti ning lennuliin jääb avatuks kuni 24. oktoobrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles