Bussifirma ammu lubatud uuendus hakkas tööle

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Go Bus'i sõitjad saavad tänasest ühiskaardile ka internetist pileteid osta.
Go Bus'i sõitjad saavad tänasest ühiskaardile ka internetist pileteid osta. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Eelmise aasta suvel lõpus oma ühiskaardi kasutusele võtnud Go Bus avas tänasest oma kaugliinide reisijatele võimaluse osta kaardile pileteid ka internetist läbi www.pilet.ee portaali.

Seni sai Go Bus’i ühiskaardiga pileteid osta kaardile laetud raha eest üksnes bussidest. Nüüd saab pileti lunastada ka internetis. Sarnaselt senisele tuleb bussi sisenedes esitada bussijuhile ühiskaart, millega kinnitatakse reisija sõiduõigus antud reisil vastavalt varasemalt interneti teel ostetud piletile.

Pileteid saab osta interneti teel kõigile Eestis kehtivatele ühiskaartidele kuni kuni päeva enne reisi. Veebimüük lõpeb 30 minutit enne bussi graafikujärgset väljumist. Veebist ühiskaardile ostetud piletitele kehtib 5 protsendiline sõidusoodustus.

Internetist ühiskaardile ostetud piletite puhul kehtib ka tagastusvõimalus, kui esitada sellekohane taotlus pilet.ee keskkonna kaudu hiljemalt 60 minutit enne bussi väljumist.

GoBus teenindab reisijaid liinidel Tallinna-Rakvere, Tallinna-Pärnu, Tallinna-Kuressaare, Tallinna-Kärdla, Tallinna-Haapsalu, Tartu-Rakvere ja Tartu-Pärnu kaugliinidel ning riikliku tellimuse alusel Saare-, Tartu-, Lääne-Viru-, Valga- ja Põlvamaal ning Pärnu linnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles