Piltuudis: Lufthansa peab Eesti elanikke venelasteks

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lufthansa kodulehel pakutakse eestimaalastele venekeelset lugemist.
Lufthansa kodulehel pakutakse eestimaalastele venekeelset lugemist. Foto: Kuvatõmmis

Tähelepanelik lugeja saatis Postimehe tarbijatoimetusele kirja, milles märkis, et Lufthansa Eesti kasutajale mõeldud veebikeskkond pakub muidu inglisekeelsel lehel Euroopa lennupakkumiste sektsioonis venekeelset lugemist.

«Sellise toreda avastuse osaliseks saab igaüks, kes vaatab lennufirma Eestile kohandatud veebilehel olevaid pakkumisi. Minnes aadressile www.lufthansa.ee ja valides lehe keskosas asuva Euroopa lennupakkumiste plokist mistahes link või klikkides lingil More flight offers jõuab lugeja reisisihtkohtade tutvustusteni, mis on kõik venekeelsed,» kirjutas lugeja.

Olles jõudnud More flight offers lehele, tuleb valida lehe paremal servas asuva Fly to the world sektsiooni alt mistahes reisisihtkoha tutvustuse.

«Sellist prohmakat ei oleks seni lugupidamist äratanud lennufirmalt oodanud. Järeldus saab olla vaid see, et nende jaoks olemegi venelased või Venemaa osa,» märkis nördinud lugeja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles