Pood kanti musta nimekirja 20-euroste kingade tõttu

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amet kandis rõivapoe musta nimekirja.
Amet kandis rõivapoe musta nimekirja. Foto: SCANPIX

Tarbijakaitseamet lisas musta nimekirja ettevõtte Flashback OÜ, sest firma ei ole täitnud tarbijakaebuste komisjoni otsust, mis kohustas kliendile tagastama 20 eurot lagunenud kingade eest.

Otsus puudutas juhtumit, kus klient ostis Tallinnas Ülemiste keskuses asuvast rõivakauplusest Grossberg naiste kingad, mis maksid 20 eurot. Paraku lagunesid need juba peale paaritunnist kasutamist.

Kaupleja hinnangul on jalanõusid kasutatud ebaõigesti ning tootmisdefekti nendel pole. Komisjoni istungil tegid komisjoni liikmed ja ekspert aga kingade vaatluse ning selgus, et kingade detailid pole nõuetekohaselt liimitud ning neil on tootmisvead.

Mullu novembris toimus tarbijakaebuste komisjoni istung, kus komisjon rahuldas tarbija nõude saada tagasi kingade eest makstud 20 eurot, mida ettevõte pole aga kuu aja jooksul teinud.

Vaata komisjoni otsuseid mittetäitnud ettevõtteid siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles