Fotod: vaata, mida müüakse Viimsi jõuluturul

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 6. detsembril avati Viimsi vabaõhumuuseumis jõuluturg, mis jääb nädalavahetustel külastajaid ja kauplejaid rõõmustama kuni 4. jaanuarini.

Viimsi taluturg, mis aastaringselt laupäevahommikuti hea kodumaise toidu austajaid rõõmustab, muutub detsembrikuus romantiliseks jõuluturuks. Jõuluehtes müügikioskid, rõõmsatujulised kauplejad, Viimsi vabaõhumuuseumi ajalooline atmosfäär ja ainult parimast parim kaup ootavad külastajaid laupäeviti ja pühapäeviti kella 10-18.

Müügil on jõululauale sobiv toidukraam, söödavad kingitused, vürtsid, hoidised, mesi, pirukad ja leivad aga nende kõrval ka jõulukaunistused, kaharad kuusepuud ning meistrite käe all valminud kaunis käsitöö.

Jõuluturg on avatud laupäeviti ja pühapäeviti kell 10-18. Viimsi vabaõhumuuseumi jõuluküla on avatud kuni 6. jaanuarini iga päev kella 10–19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles