Advendikalendrite tegijate fantaasial pole piire

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi enamus Eestis müügil olevatest advendikalendritest on ennekõike mõeldud šokolaadisõpradele, leidub ka kassidele ja kosmeetikasõltlastele mõeldud variante.

Mitmes Eesti supermarketis on müügil spetsiaalsed lemmikloomade advendikalendrid. Maksimarketis maksavad kasside ja koerte jõulukalendrid 10,99, Solarise toidupoes on müügil koeramaiustega kalender  hinnaga 7,29 ja Prismast leiab kasside kalendri hinnaga 9,99.

BodyShopi fännid saavad end enne jõule rõõmustada oma lemmikkosmeetikat täis kalendriga. See on ka ilmselt kõige kallim advendikalender, makstes 75 eurot.

Lastele saab šokolaadikalendri asemele soetada mänguasjadega kalendrid, kuigi need maksavad üsna palju. Muumipere kalender maksab 29,99, Lego Friends sarja kalender 32,35, Star Warsi oma 39,95 ja tavaline 29,95. Advendikalender – meisterdamisraamat aga maksab 8,85.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles