Go Bus soetas rätsepatööna valmistatud reisibussid

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bussifirma Go Bus soetas uued reisibussid.
Bussifirma Go Bus soetas uued reisibussid. Foto: Go Bus

Bussifirma Go Bus uuendas tellimusvedude bussiparki ning soetas kolm uut reisibussi.

«Sisuliselt on tegu n-ö rätsepatööna valmistatud bussidega, mille salongiosa on tehtud eritellimusena just eelkõige äriklientide suuri nõudmisi arvestades,» sõnas Go Busi juhataja Enn Randmaa. «Mõistagi sobivad uued bussid kõigile tellijaile, kes hindavad mugavust ja kvaliteeti.»

Paar aastat tagasi soetas Go Bus kaheksa uut keskkonnasäästlikku reisibussi, et senisest enam keskenduda tellimusvedudele ka Euroopa Liidus. Uueks sihiks võttis Go Bus ärikliendituru ning seetõttu soetaski äsja 11- ja 15-kohalise väikebussi Mercedes-Benz Sprinteri ning 53-kohalise reisibussi Volvo 9700. Bussid vastavad kõige rangemale ehk Euro 6 kvaliteedistandardile.

Väikebusside salongidesse on lisatud näiteks eritellimusena lauad, mida saab sõidu ajal kasutada nõupidamisteks. Bussis saab kasutada külmkappi ja pistikupesasid, lisaks on olemas integreeritud Wi-Fi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles