Lugeja küsib: miks Tallink kasutuid sooduskuponge jagab?

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinki laev.
Tallinki laev. Foto: Toomas Huik / Postimees

«Ostsin Selverist 30 euro eest kaupa ja sain sealt Tallinki soodsa reisipakkumise Soome. Kui hakkasin tegema broneeringut, öeldi et ei saa, sest igale laevale on teatud arv sooduspileteid ja sellele, kuhu mina tahtsin, on kõik täis. Miks neid jagatakse, kui nagunii neist kasu ei ole? Ainult raiskavad inimeste närve!» uurib Tarbija24 lugeja.

Vastab Tallink Grupi müügi- ja turundusdirektor Marina Jõgi.

Tallinki ja Selveri ühine sooduskupongide kampaania võimaldab Helsingisse sõita soovival kliendil soetada päeva- või ühesuunareis soodsama hinnaga ning seda septembri lõpuni. Soodustus kehtib ka sõiduautode üleveole ning alla 12-aastased lapsed reisivad septembrikuu lõpuni samuti tasuta.

Sooduskuponge väljastatakse Selveri Partnerkaardi klientidele juhul, kui ostusumma on vähemalt 30 eurot.

Igal kampaanial on alati omad reeglid, millega tasub enne kampaanias osalemist põhjalikult tutvuda. Selle sooduskampaania tingimused on Selverites jagatavatel kupongidel üheselt mõistetavalt välja toodud.

Kampaania tingimustes on ka selgelt märgitud, et nii jagatavate flaierite kogus kui ka reisipakkumise alusel saadavate kohtade arv igale väljumisele on piiratud – samamoodi, nagu on ajaliselt piiratud ka kampaania periood.

Nii piiratud kogus kui ka kampaaniaperiood on sarnaste, erinevate kaupade või teenustega seotud sooduskampaaniate puhul üldine tava. Samamoodi on sarnastel kampaaniatel selgelt seadusandlikult reguleeritud kampaania tingimuste tutvustamine ja arusaadavus.

Ühtlasi väärib äramärkimist, et antud kampaania käigus saab Selverist teatud summa ulatuses ostu sooritanud inimene ilma ise selleks lisakulutusi või -pingutusi tegemata võimaluse sooduspakkumist kasutada, ilma kasutamiskohustuseta.

Antud sooduskupongil märgitud reisipakkumise sooduskoodi sisestamisel Tallinki kodulehe www.tallink.ee kaudu on kohe näha konkreetse väljumise vabu kohti. Võime öelda, et kampaania kulgeb edukalt, paljud inimesed on seda pakkumist juba kasutanud ning oleme saanud klientidelt positiivset tagasisidet ja tänusõnu.

Meil on kahju, et lugeja poolt valitud väljumise vabad kohad olid broneeringu ajaks juba välja müüdud, kuid loodame, et reisija leiab endale mõne muu sobiva reisiaja. Praeguse seisu järgi on enamus väljumistele sooduskoodiga piletihind täiesti saadaval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles