Külmlettide rike toob Rimile ilmselt sadu tuhandeid kroone kahju

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimi ja Säästumarketi turundus- ja kommunikatsioonijuht Evelin Mägioja.
Rimi ja Säästumarketi turundus- ja kommunikatsioonijuht Evelin Mägioja. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Tänahommikune külmlettide rike Ülemiste hüpermarketis võib Rimile üsna kalliks maksma minna, sest õige temperatuuri kaotanud kaubad tuleb hävitada.

Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Evelin Mägioja sõnul pole kahjusid veel praeguseks täpselt kokku arvutatud, kuid tõenäoliselt on jutt rohkem kui paarisajast tuhandetest kroonist.

«Siin ei ole ainult sügavkülmutatud tooted, vaid ka lihad ja juustud. Seda on ikka väga-väga palju,» ütles ta.

Kes kõik need kulud kannab, selgub läbirääkimistest kindlustajate ja seadmete hooldajatega.

Taolised kahjud põhjustas osaliselt rike seadmete automaatses teavitussüteemis, mis peaks tavapäraselt temperatuuri langusest aegsasti teada andma. Täna hommikul häiret ei tulnud ja seetõttu ei jõudnud poe töötajad jahedat vajavaid kaupu ka varukülmikutesse tõsta.

Hüpermarketis saab tavapäraselt sisseoste teha jälle homme. Mägioja soovitas täna sisseostud teha mõnest teisest Rimi kauplusest ja palus ebamugavuste pärast ettevõtte nimel klientidelt vabandust.

«Homme õhtupoolikuks peaks kõik juba korda saama,» lubas ta.

Uute kaupade lettidele panek võtab nii kaua aega seetõttu, et temperatuurid peavad enne sobivale tasemele langema ning kaubad tuleb tellida, varus kauplusel nii suuri koguseid pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles