Lugeja küsib: miks Elroni rongid reisijaid ära ei oota?

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni diiselrong Valga jaamas.
Elroni diiselrong Valga jaamas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

«Juunis toimuvad Läti raudteel remont ja inimesi veetakse Valmiera ja Valga vahel bussidega. Seetõttu jõuab buss Valgasse tavapärase 16:32 asemel 16:48 ning reisijatel ei ole võimalik ümber istuda Valga-Tartu rongile nr 335, mis väljub Valga jaamast 16:42. Miks Elroni rong ei või oota 6 minutit, et reisijad peale jõuaksid?» küsib pahane lugeja.

Vastab Elroni liikluskorraldusjuht Pille Pärnjõe.

Kahjuks on meie Valga-Tartu liini rongid seotud Tartu-Tallinn ekspressrongidega ning need rongid omakorda peavad väga täpselt saabuma ja väljuma Balti jaamas.

Kui nüüd muuta Riia-Valga rongi pärast Valga-Tartu rongi kellaaegu, siis muudatused tulevad põhimõtteliselt kogu reisirongide sõiduplaanis - Tartu-Tallinn ja seejärel Tallinnast väljuvate puhul.
27. juuniga saavad sellisel kujul remonditööd Riia-Valga liinil läbi ning seejärel taastub ümberistumisvõimalus. Vabandame võimalike ebamugavuste pärast.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles