Lugeja küsib: miks ei tohi Tallinki kajutis kasutada elektriseadmeid?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kruiisilaev Baltic Queen.
Kruiisilaev Baltic Queen. Foto: Priit Simson / Postimees

«Miks ei tohi Tallinki Rootsi kruiisilaeval Baltic Queen kajutis kasutada elektriseadmeid, mille klient on ise kaasa võtnud, st ei tohiks laadida mobiili, arvutit ega kasutada muid elektrilisi tarvikuid? Miks on õigus personalil neid ära korjata? Küsimused tuginevad kajutites üleval olevatele reeglitele. Kas see tähendab seda, et õnnetuse korral (näiteks tulekahju, mille tekitab kliendi seade) on klient igal juhul süüdi, sest puudus õigus seadet kasutada, rääkimata siis laadimisest?» küsib lugeja.

Vastab Tallink Grupi müügi- ja turundusdirektor Marina Jõgi.

Mobiiltelefonide ja arvutite laadijate kasutamine Tallinki kajutites on loomulikult lubatud. Tallinki laevade turvaeeskirjade järgi laeval on keelatud lahtise tule kasutamine (ehtsad küünlad, gaasipliidid jm). Reisijatel on keelatud reisijate ruumides, sealhulgas kajutites, kasutada reisija poolt laeva toodud elektrilisi keeduspiraale, kohviaparaate, röstreid ja muid toidu valmistamiseks vajalikke elektrilisi seadmeid.

Eelnimetatud seadmete olemasolul ja kajutis kasutamisel, on laevafirma esindajal õigus võtta need seadmed hoiule laeva infosse. Seadmed tagastatakse reisijale 15 minutit enne laeva jõudmist sihtsadamasse.

Lähemalt saab laevade turvaeeskirjadega tutvuda Tallinki veebis.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles