Pühapäevani ei pruugi tipptunni ajal rongile mahtuda

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Elmo Riig / Sakala

Elron prognoosib tänasest pühapäevani pärastlõunastele Tartu ja Viljandi liini reisidele suurt täituvust ning palub reisijail võimalusel valida tipptunniväline väljumine.

«Homsete maipühadega algav pikk nädalavahetus tõstab suure tõenäosusega reisirongide täituvust,» sõnas Elroni müügi- ja arendusjuht Norbert Kaareste.

«See tähendab, et tänasest kuni pühapäevani ei saa me garanteerida, et pärastlõunastes, täpsemalt kella 14:00 ja 17:30 vahel väljuvates, Tallinna ja Tartu ning Tallinna ja Viljandi vahet sõitvates rongides on piisaval arvul vabu kohti,» lisas ta.

Seetõttu palub ta rongireisijail võimalusel kasutada teisi, tipptunniväliseid rongiväljumisi.

«Kahjuks ei saa me hetkel nõudlusele pikemate rongidega reageerida, sest hiljutine õnnetusjuhtum Raasikul võttis meilt teadmata ajaks ühe neljavagunilise diiselrongi,» nentis Kaareste, kelle sõnul saab Elron tootjalt kaks järgmist tellitud diiselrongi kätte mai teises pooles.

Elron vabandab ebamugavuste pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles