Homme on postiasutused ja pangakontorid suletud

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbanki pangakontor.
Swedbanki pangakontor. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Suurel reedel, 18. aprillil on enamik postkontoreid ning kõik SEB ja Swedbanki pangakontorid suletud. 18.-21. aprillil ei toimu ka pankadevahelisi ülekandeid.

Postiasutused

Homme on kõik Eesti Posti postkontorid suletud peale Pärnu Papiniidu postipoe, mis on avatud kella 10-20 ning Viljandi postkontori, mis on lahti kella 10-15.

Suurele reedele eelneval ja järgneval päeval toimub kullersaadetiste kogumine ja kättetoimetamine ning postiasutuste töö tavapärase graafiku alusel.

Post24 pakiautomaadid on reedel avatud, ehkki automaatide täitmist ja tühjendamist siiski ei toimu. Eesti Posti klienditeeninduskeskuse infonumber 661 6616 teenindab homme kell 9-15.

Smartpost

Smartpost teatas, et Mandri-Eestis ja saartel liiguvad pakid 18. aprillil laupäevase graafiku alusel, laupäeval ja pühapäeval toimub pakkide transport aga tavapärase nädalavahetuse graafiku alusel.

Klienditeenindus töötab reedel 10-14, laupäeval 10-20 ning pühapäeval 10-18.

SEB kontorid

18. aprillil ja 20. aprillil on kõik SEB kontorid suletud. 19. aprillil töötavad kontorid tavapärastel aegadel.

SEB pangakontorite lahtiolekuajad on leitavad siit.

Swedbanki kontorid

18. aprillil on Swedbanki kontorid üle Eesti suletud. Swedbanki nõustamiskeskuse number on avatud ööpäevaringselt.

Nordea kontorid

18. aprillil on Nordea kontorid ja Nordea Liising suletud. 19. aprillil töötavad kõik kontorid tavapärase laupäevase graafiku alusel.

Nordea klienditugi telefonil 1772 teenindab pühade ajal ööpäevaringselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles