Elroni sõiduplaani muudatus jättis kümned inimesed rongist maha

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Margus Ansu / Postimees

Elroni sõiduplaani muudatuse tõttu jäi täna hommikul Tartu-Tallinna ekspressrongist maha mitukümmend inimest, sest rong väljus tavapärasest 20 minutit varem.

Rong, mis tavapäraselt väljub kell 6.56, lahkus kell 6.40, jättes need, kes olid veerand tundi enne teisi jaama saabunud, vaid rongi oranži tagumist otsa vaatama, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Elroni tasuliselt kliendiinfotelefonilt 1667 teatas klienditeenindaja, et alates laupäevast muutus rongide sõidugraafik ning väidetavalt pidanuks rongijaamas olema sellekohane info üleval.

Tõepoolest, jaamahoone ukseklaasile oli pandud lipik, kuid kõikidel teadetetahvlitel olid endiselt üleval muutmata graafikud ning infotablool seisis samuti vana aeg.

Klienditeenindaja soovitusel tasuks ebameeldivuste osaliseks saanud reisijatel anda Elroni koduleheküljel tagasisidet ning kui sõiduplaani muudatusest tekkis ka varalist kahju, on võimalik küsida sellekohast hüvitist (näiteks hilinemisest põhjustatud töötundide kompensatsioon).

«Esmalt vabandan kõigi reisijate ees, kellele täna varahommikul 20 minutit enne tavapärast aega väljunud Tartu-Tallinn rong halva üllatusena tuli,» ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Norbert Kaareste Tarbija24-le.

Norberti sõnul jõuti suurele osale reisijaist muudatusest eelmise nädala lõpus teada anda ja seda nii oma kodulehe, rongipeatuste infostendide kui ka Tallinna ning Tartu infokassade kaudu.

«Samuti võtsime ühendust nende klientidega, kes olid piletit ostes meile oma e-maili jätnud,» kinnitas Kaareste, lisades: «Iga reisijani me kahjuks ei jõudnud.»

Muudatus toimus seoses rahvusvahelise reisirongi ajutise sõiduplaani muudatusega, mistõttu on ajavahemikus 12.-29. aprill ka kahe Elroni reisi väljumiskellajad muutunud: Tartu-Tallinn ja Aegviidu-Tallinn varahommikused rongid väljuvad tavapärasest 15-20 minutit varem, vastavalt siis kell 6:36 ja 7:34.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles