Eesti Post lasi hooletu postiljoni päevapealt lahti

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuller käitus saadetistega hoolimatult.
Kuller käitus saadetistega hoolimatult. Foto: Post24 Facebooki leht

Eesti Post lasi töölt lahti postiljoni, kelle hoolimatu käitumine vallandas ettevõtte Facebooki lehel klientides pahameeletormi.

Kõigest loetud tunnid tagasi postitas Post24 Facebooki lehele klient pildi, mille all kirjeldas, kui hoolimatult käitus firma töötaja pakiautomaadi juures saadetistega.

Põlva Selveri juures sündmusi jäädvustanud ja pildi teinud naine kirjeldas olukorda nii: «Esialgu võttis suure koti autost välja ja viskas ükskõikselt maha, nagu seal oleks selline kaup, mis ei läheks katki. Kott oli asjadest pungil. Seejärel hakkas sealt asju ühekaupa välja võtma ning kappidesse laduma. Natuke ladus ära, kuni sai aru, et see on liiga tüütu. Otsustas siis selle suure koti pahupidi keerata ja raputas kõik maha.» Naine uskus, et mõni ese sai kokkupõrkel maapinnaga kannatada.

«Minu meelest ja usun, et paljude teiste, on väga inetu, kuidas käiakse ümber kaubaga, mis peaks omanikuni jõudma puhta ja teadagi, et tervena. Arvan, et pooled neist, mis kuller sinna pani, on mustad, märjad ja hullemal korral kannatada saanud,» teatas ta. Pahase kliendi postitust on jaganud juba pea 1000 inimest.

Eesti Posti juhatuse liige Ansi Arumeel ütles Tarbija24-le, et pildil nähtava kulleri käitumine on absoluutselt lubamatu ning mitte mingil juhul poleks tohtinud klientide pakkidega nii käituda. Töösuhe fotol olnud kulleriga lõpetatakse.

«Mul on väga piinlik, et meie töötaja nii hooletult käitus ja ma vabandan kõikide Põlva Post24 pakiautomaadi klientide ees,» lisas Arumeel.

Eesti Post tänab valvast kodanikku, kes juhtumile tähelepanu juhtis ning kutsub alati üles ka teisi nende teenuste kohta tagasisidet andma, et firma saaks eksimise korral ennast parandada ja areneda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles