Elron saadab liinile eriti pika rongi

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline vaatepilt peaks nüüd Türi rongis ajalooks saama.
Selline vaatepilt peaks nüüd Türi rongis ajalooks saama. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Alates tänasest sõidab õhtuse tipptunni ajal tallinna-Türi liinil seitsmevaguniline rong, kus on istekohti 300 reisijale.

«Eelmisest nädalast saatsime populaarsematele liinidele ühe vaguni võrra pikemad rongid, täna õhtust alates saab Tallinnast Türile minev rong veel vaguneid juurde,» teatas  Elroni juhatuse esimees Andrus Ossip. Kell 16.56 väljub Türi rong koosneb sisuliselt kahest erinevast rongist. «Lühikese ooteplatvormiga Käru peatusesse reisijad peaksid juba sõitu alustades istuma sõidusuuna-poolsesse rongi, kuna tagumise rongi uksed lühikese ooteplatvormiga Käru peatustes ei avane,» selgitas Ossip. Ta lisas, et rongis suunavad klienditeenindajad reisijad õigesse rongi istuma ning lähiajal täieneb ka rongi infosüsteem vastava teavitusega.

 Järgmisel nädalal tulevad pikemad rongid ka populaarseimatele Tartu liini väljumistele.

Alates 28. jaanuarist alustab senine reis nr 260 Rapla-Tallinn sõitu Türilt, väljudes 6:20 ning jõudes Tallinnasse 8:10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles