Pirukaküpsetaja pahandas rasvahaisuga naabreid

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Köögis süttib rasv kiiresti.
Köögis süttib rasv kiiresti. Foto: Marianne Loorents / Õhtuleht

Kiviõli Võidu tänava maja elanikud kurdavad samas majas asuva pirukaid, pontšikuid ja pelmeene tootva ettevõtte üle, kes kasutab maja üldist ventilatsiooni, mille tõttu levib küpsetamislõhn kõikidesse tööstuse peal olevatesse korteritesse.

«Me saame kohe aru, missuguseid pirukaid seal parasjagu tehakse,» kommenteeris Põhjarannikule maja sama trepikoja elanik, kelle sõnul on kõrbenud õli ja kapsa lõhn lämmatav mitte ainult koridoris ja maja ümbruses, vaid ka korterites. Peale rääsunud õli lõhna kurdavad teised naabrid veel lärmi üle, mida tekitavad kell seitse hommikul tööd alustavad masinad, ning ka tööstusega kaasnevate prussakate ja rottide üle.

Maja elanikud pöördusid linnavalitsuse poole palvega ettevõtte tegevus sellel aadressil lõpetada, Kiviõli linnapea Dmitri Dmitrijevi sõnul saadetakse kindlasti keegi linna poolt kohapeale asja üle vaatama. «Tööstusettevõte on seal olnud küll juba aastaid,» tunnistas ta, et ei saanud aru, millest probleemid on tekkinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles