Lugeja küsib: miks püüab Elisa jõulude eel kallimat paketti pähe määrida?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mobiilsideoperaatori Elisa esindus.
Mobiilsideoperaatori Elisa esindus. Foto: Toomas Huik / Postimees

«Sain kõne Elisalt, kelle müügineiu ütles, et tal on mulle eriline pakkumine kui väga heale kliendile ning kas mul oleks aega kuulata pakkumist. Kuna hetkel kasutan Elisa paketti «nutikalt piiramatu 15», mille eest pean iga kuu maksma 15 eurot, tavaliselt on arve aga kuskil 17-18 euro ringis, siis mõtlesin, et miks mitte,» kirjeldab Tarbija24 lugeja.

«Erilise pakkumise eest taheti hoopis iga kuu minult saada 15 euro asemel 20 eurot, internet pidi 20 euro omal parem olema. Ütlesin, et mul pole kiiremat internetti tarvis, kuna uues elukohas puudub mul igasugune Elisa levi, mille tõttu ei saa ma ka internetti kasutada rääkimata tasuta kõnedest ning tõenäoliselt soovin hoopis operaatorit vahetada ning kohe kindlasti ei ole ma nõus vahetama praegust paketti kallima vastu. Selle peale küsis näitsik aga, kas ma olen kunagi kuulnud 4G internetist, et kui ma selle 20-eurose paketi võtan, siis saan palju kiirema interneti kui praegu on ja ignoreeris mu eelnevat keeldumist. Miks proovib Elisa jõulude eel inimestelt rohkem raha kätte saada ning mis ajast alates serveeritakse 5 eurot kallimat paketti kui «erilist sooduspakkumist»? Samuti kui klient ütleb, et ta ei ole enam praeguse paketiga rahul levi puudulikkuse pärast, ei saa paketti täielikult kasutada, miks ei pakuta midagi soodsamat asemele? Kui mul puudub enda uues elukohas Elisa tavaline levi, siis kuidas peaks 4G levi siiani ulatuma?» uuris lugeja.

Vastab Elisa suhtekorraldusjuht Marika Raiski.

Elisa pakub oma klientidele 4G levi üle Eesti ning uue teenuse kasutamine annab meie kliendile oluliselt parema mobiilse interneti kasutuskogemuse. Seda tänu sellele, et Elisa 4G mobiilse interneti kiirused on kordades suuremad kui 3,5G võrgus ning samuti on 4G mobiilse interneti leviulatus tänu kasutatud tehnoloogiale oluliselt suurem ja internet jõuab paremini siseruumidesse kui 3,5G tehnoloogia puhul. See tähendab, et kui näiteks mõnes asukohas on kliendil nõrgem 3,5G levi või see üldse puudub, siis 4G levitingimused samas asukohas võivad olla väga head. Tulenevalt soovist pakkuda veelgi paremat kvaliteeti ja kasutuskogemust, teeb Elisa klientidele eripakkumisi, kus pakub võimalust tarbida edaspidi mobiilset internetti 4G võrgus. Pakutava 20-eurose kuutasu sees on kliendile 1000 minutit tasuta kõnesid, piiramatult tasuta SMSe ning piiramatult 4G internetti. Tegemist on väga hea pakkumisega, kuid iga klient loomulikult lähtub ja langetab otsuse vastavalt oma vajadustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles