Põhja-Eestis võib mobiilileviga probleeme olla

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tugev tuul.
Tugev tuul. Foto: Margus Ansu

Tele2 kinnitusel on mõned Põhja-Eesti saatejaamad öise tormi tekitatud elektrikatkestuse tõttu rivist väljas. Ka Elisa ja EMT kinnitasid, et Põhja-Eestis võib nende klientidel olla leviprobleeme.

«Väiksemaid katkestusi võib olla just Põhja-Eestis,» rääkis Tele2 kommunikatsioonijuhi Hans Saarvelt. «Viimase info kohaselt toimib praegu akutoitel ka Tele2 Vormsi jaam. Kõigi jaamade töö taastumine sõltub Elektrilevi parandustöödest, kuid loodame, et lõunaks on pilt selgem,» lisas Saarvelt.

«Kuna Harjumaal ja Ida-Virumaal on elektrikatkestused, siis võib juhtuda, et levi ei ole. Seda just maapiirkondades, linnades probleeme ei ole. Maapiirkondades on meie kliendid samuti ilma kõnelevita,» kinnitas Elisa pressiesindaja Marika Raiski.

EMT pressiesindaja Kaja Sepp ütles kella 11.40 ajal, et võrgust on väljas umbes 150 tugijaama üle Eesti. Suurem osa neist asub Põhja-Eestis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles