Pildid: Balti jaamas avati Selveri pood

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue Selveri avamine.
Uue Selveri avamine. Foto: Selver.

Täna avati Balti jaama reisikeskuses Selveri pood, kus on ligi 6000 erinevat toodet, peamiselt värske toidukaup, teatas ettevõte.

«Balti jaam on üks olulisemaid Tallinna kesklinna sõlmpunkte, kus liigub iga päev tuhandeid inimesi,» rääkis Selveri keti müügidirektor Kristi Lomp. «Samas puudus seni selles kesklinna osas korralik toidupood,» põhjendas ta kohavalikut. «Tegu on selgelt teistest Selveritest eristuva poega, sest siia ootame eelkõige rongi, bussi ja trolliga liikuvaid inimesi, aga loomulikult tahame olla ka kohaliku elaniku esimeseks valikuks,» lisas Lomp.

Kaupluse avamisega loodi 37 uut töökohta. Lisaks Selveri kauplusele tegutsevad reisijate terminalis ka postkontor, internetipunkt, restoran, reisibüroo ning teised teenusepakkujad.

«Sortimendi koostamisel oleme lähtunud nii kohaliku elaniku ootustest kui ka läbisõitvate inimeste eelistusest,» rääkis Kristi Lomp. «Avame kaupluse juba hommikul kell 7, et tööle tõttavad inimesed saaksid kuuma kohvi ja saiakese kiirelt kaasa haarata,» lisas ta. «Tipptundidel kiireks ostlemiseks pakume SelveEkspressi iseteenindust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles