Uued tooted: tehisainetevabad lastevorstid ja mahlaga energiajook

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Atria

Atria uuendas Wõro Jussi lastetoodete sarja - nüüd ei lisata vorstile-viineritele enam kunstlikke lisaaineid. Sinebrychoffi toodetavasse Battery energiajookide sarja lisandus aga jõhvika-õunamahla sisaldav Battery Cranberry Juiced.


Atria Eesti tootejuht Arnika Ambose sõnul kasutavad lihatööstused reeglina säilitusaineid (E250) ning lõhna- ja maitsetugevdajaid (E621). «Uues lastele suunatud sarjas lisame tootele vaid naturaalseid lisaaineid, kuid maitseomadused on jäänud endiseks,» märkis Ambos.

Uues sarjas on ka veidi vähem soola kui tavaliselt ning samal ajal hoopis rohkem liha.
Lastekas.ee internetikeskkonnast tuntud multikakangelase Jänku-Juss sarja kuulub viilutatud Jussi keeduvorst, Jussi grillviinerid ning kooritud Jussi viinerid.

Battery Cranberry energiajook sisaldab 20 protsenti ehtsat jõhvika- ja õunamahla, olles oluliselt mahlasem kui tavaline energiajook.

Energiasisaldus magusainetega Battery Cranberry energiajoogis on kõigest 15 kilokalorit 100 milliliitri kohta, samas kui tavaline Battery energiajook annab 50 kilokalorit ja apelsinimahlaga energiajook 20 kilokalorit 100 milliliitri kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles