CV-Online`ist leiab nüüd ka tasuta tööotsi

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loomade varjupaigas on võimalus proovida vabatahtliku elu.
Loomade varjupaigas on võimalus proovida vabatahtliku elu. Foto: Toomas Huik

CV-Online`i portaalist võib nüüd leida ka tasuta tööd ehk pakkumisi vabatahtlikele.

Hetkel on kategooria «Töö vabatahtlikele» all 15 pakkumist, muu hulgas otsitakse säästva eluviisi portaali kaasautoreid, abilisi suurürituste korraldamiseks ja loomade varjupaika ning skaudijuhte.

Tasuna võib näiteks loomade varjupaigas töötaja oodata rahulolu loomade aitamisest, võimalust värskes õhus mütata ning palju uusi kahe- ja neljajalgseid sõpru.

Vabatahtliku Tegevuse Arenduskeskuse juhataja Tuulike Mänd arvas, et sarnastest võimalustest kinnihaaramine annab hea võimaluse tegevuse läbi midagi kasulikku ja huvitavat õppida.

Lisaks võib vabatahtlikuna töötamisest kasu olla uut töökohta otsides. «Vabatahtliku tegevuse kogemus aitab tööle kandideerides eristuda ning ennast tööandjale paremini ja mitmekesisemalt tutvustada,» märkis Mänd.

CV-Online`i turundusjuht Raimo Matvere arvas samuti, et tasu nõudmata töötegemine võib olla üks võimalus oma karjäärialaseid soove ellu viia ja ennast teostada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles