Europagari juustusaia «ehtis» surnud kärbes

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine leidis Europagari juustusaia seest kärbse.
Naine leidis Europagari juustusaia seest kärbse. Foto: Lugeja pilt

6. septembril Saku Konsumist Europagari juustusaiu ostnud Rahel avastas järgmisel päeval ühest saiakesest surnud kärbse. Ettevõtte sõnul võis kärbes pakkimisruumi sattuda läbi ventilatsiooni.

«Ostsin reedel Saku Konsumist Europagari juustusaiu, kaks tükki pakis, järgmisel päeval neid sööma asudes avastasin aga ühe saiakese seest kärbse. Toote «parim enne» ei olnud veel käes. Kärbes pidi saiakesse sattuma juba enne selle pakendamist,» rääkis Rahel. «Mis oludes neid saiu tehakse?» küsis ta pahaselt.

«Meil on väga kahju, et selline ebameeldiv juhtum on aset leidnud. Jälgime kõiki eeskirju, kuid ilmselt on kärbes pääsenud pakkimisruumi läbi ventilatsiooni. Viime läbi täiendava kontrolli ja karmistame järelvalvet, et selline asi enam juhtuda ei saaks,» kirjutas Postimehele Europagari müügijuht, kes keeldus oma nime avalikustamast. Müügijuht lisas, et klient on ka nende poole pöördunud ning tema ees on vabandatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles