Tallinna sadamapiirkonnas asuv Merekeskus endiselt müügis

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Soov.ee

Kuulutusteportaalis Soov Kinnisvara müüakse 187,2 miljoniga Tallinna reisisadama piirkonnas Mere puiesteel asuvat kaubanduskeskust Merekeskus.

Portaal kinnisvaraturg.ee kirjutas kaubanduskeskuse müügist juba mullu aprillis, hind oli tollal praegusest vaid 550 000 krooni kõrgem.



Praegu objekti müügiga tegeleva Rime Kinnisvara äripindade osakonna juhataja Meelis Tammre ütles Tarbija24.ee’le, et kaubanduskeskuse omanik Bestok Kinnisvara pöördus nende poole alles kuu aega tagasi, enne üritati keskust ise müüa.



Tammre andis mõista, et praegu huvilisi just eriti pole. «Hind on suhteliselt krõbe,» märkis ta. Samas on omanikud Tammre sõnul valmis keskust ka osade kaupa müüma.



Tammre sõnul peitub müügiloleva objekti perspektiiv tegelikult maja taga asuvas väljaarendamata maa-alas.  Sinna on nimelt ette nähtud väga suur Rotermanni kvartaliga sarnane piirkond, mille valmissaamisel muutuks Merekeskuse praegune asukoht väga atraktiivseks.



Bestok Kinnisvara kodulehekülje andmetel on Merekeskusel olemas ka arendusprojekt, mis toetab 900 ruutmeetri suuruse pinna arendamist/väljaehitamist toitlustuskeskuseks (restoran, kiirtoitlustusrestoran jne.). Projektile on väljastatud ka ehitusluba.



Tammre rääkis, et firmal on korraga müügis mitu objekti, sh mõned ka Tallinnast väljaspool.



Juba üheksa aastat tegutsenud Merekeskuses töötab praegu alkohoolsete jookide kauplus (220 m2), apteek (80 m2), kaks baari oma köögiga, umbes 300 erineva pinnaga müügiboksi. Lõpetatud on ka kasiino ehitus pinnaga 250 m2.



Rendipindade täituvus on kuulutuse kohaselt keskmiselt 80 protsenti.



Samuti lubatakse kuulutuses, et 2017. aastast võib hoone ehitada kuni kuuekorruseliseks.



Vaata kuulutust ja pilte siit.



Tarbija24.ee avaldab huvitavamaid leide kuulutusteportaalist Soov Kinnisvara.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles