Eesti suurima fotopannooga kaubanduskeskus avas uksed

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kagukeskuse pannoo.
Kagukeskuse pannoo. Foto: www.voru.ee

Täna avati Võrus Kagu-Eesti suurim ja kaasaegseim  kaubanduskeskus Kagukeskus, Eesti suurima fotopannooga ehitud keskuse avamisest võtsid osa mitmed riigikogulased, linnajuhid ning sajad ettevõtjad.

Läbi keskuse kolme korruse ulatuvat aatriumi kaunistab fotokunstnik Peeter Lauritsa fotopannoo Võrumaa inimestest «Lõunõhummogumaa» (Lõunahommikumaa), mis on ainulaadne ja oma 100-ruutmeetrise pinnalaotusega suurim Eestis, vahendas Võru linnavalitsuse pressiesindaja Keiu Ruus.



8000-ruutmeetrise kaubanduspinnaga Kagukeskuse ehitas Võru kohalik ettevõte AS Semuehitus.



Oma avasõnavõttudes tänasid külalised ASi Semuehitus omanikku ja juhatuse esimeest Meelis Munskit, kes lisaks Kagukeskuse ehitamisele on kohaliku ettevõtjana Võru ettevõtluse arendamises ja linnailme parandamises mänginud olulist rolli.



Meelis Munski tunnistati ka Võru linna aasta ettevõtjaks 2007.



AS Semuehitus on 2007. aastal teostanud Võrus ehitustöid 117,8 miljoni krooni ulatuses, sealhulgas on omainvesteeringuid üle 105 miljoni krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles