Kasiinokeeld Venemaal toob Eestisse hulga kasiinoturiste

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on kasiino kaardilaud..
Pildil on kasiino kaardilaud.. Foto: Peeter Langovits.

Kasiinofirma Olympic Entertainment Groupi kinnitusel kasvab jõudsalt Venemaalt Eesti kasiinodesse mängima saabuvate turistide hulk.


«Huvi Venemaa poolt on märkimisväärne ning juba on olnud näha ka esimesi töövilju,» kommenteeris Vene kasiinoturistide Eestisse meelitamiseks tehtavat tööd BNSile Olympicu tegevjuht Indrek Jürgenson.

Olympic toob pokkeriturniiridega Eestisse aastas tuhandeid väliskülastajaid. «Kindlasti avaldab kõik see suurt mõju hotellitubade täitumisele ning seda ka madalhooajal,» märkis Jürgenson.

Venemaale suunatud projekti tulemuste kohta tõi Jürgenson näiteks augustikuu, mil venelasi ööbis Reval Park Hotel & Casinos võrreldes eelmise aastaga ligi kolm korda rohkem.

Oktoobri lõpus korraldab Olympic koostöös PokerStarsiga suure rahvusvahelise pokkerifestivali.

«Ainuüksi sellele üritusele oodatakse mitmeks päevaks Tallinnasse enam kui 400 väliskülastajat kõikjalt Euroopast, sealhulgas kindlasti ka palju mängijad Venemaalt,» sõnas Jürgenson.

Venemaa piiras sellel suvel oluliselt kasiinode tegevust. Kasiinosid võib Venemaal pidada nüüd vaid neljas piirkonnas, mis kõik asuvad Moskvast vähemalt 1000 kilomeetri kaugusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles